Начало За нас
OOPS. Your Flash player is missing or outdated.Click here to update your player so you can see this content.

Промоции

     Special    

HP EliteBook 2530p p/n FU431EA
HP EliteBook 2530p   p/n FU431EA
2 825 лв

HP Compaq 8710w
HP Compaq 8710w
4 777 лв

HP Compaq 6730b
HP Compaq 6730b
1 872 лв
opit PDF Печат Е-мейл
Автор Администратор   
16 February 2007

Soho
Серията  SOHO  представя компютри от ниския клас, които са предназначени за работа с офис приложения,интернет,гледане на филми и по-непретенциозни приложения. Тези компютри са от ниския ценови клас, подходящи за обучение и начинаещи за които не са необходими големи ресурси за работа.

Ofice
Серията  OFFICE представя компютри от средния клас, които са предназначени за работа с офис приложения, но в същото време са имат достатъчно ресурси за обработка на графика, предпечатна подготовка ,правене на презентации и интернет.  оптималнa цена-качество, HT и PCI Express технологиите осигуряват необходимото бързодействие за всяко приложение.

Medio
Серията  MEDIO представя компютри от средния клас, които са предназначени за работа с офис приложения,интернет, но в същото време са достатъчно мощни за обработка на графика, предпечатна подготовка и игри.Тези компютри са от средния ценови клас,оптимални цена-качество, HT и PCI Express технологиите осигуряват необходимото бързодействие за всяко приложение.

Game
Серията  GAME представя компютри, които са предназначени за игри, но в същото време са имат достатъчно ресурси за обработка на графика, предпечатна подготовка ,правене на презентации ,офис приложения и интернет. Тези компютри благодарение на HT и PCI Express технологиите осигуряват необходимото бързодействие за всяка игра и приложение.

Servers
Серията SERVERS представя компютри от ниския клас, които са предназначени за работа с офис приложения,интернет,гледане на филми и по-непретенциозни приложения. Тези компютри са от ниския ценови клас, подходящи за обучение и начинаещи за които не са необходими големи ресурси за работа.

Mobile computers
Серията MOBILE COMPUTERS представя широка гама мобилни компютри , които са предназначени за работа с офис приложения,интернет, филми и презентации. Тези компютри са, подходящи за бизнес пътувания и презентации заемат малко място,като предоставят необходимия комфорт за работа навсякъде в дома, офиса и на път.
 

Последна промяна ( 25 February 2007 )
 
< Предишна
Начало За нас